fbpx
shutterstock_104864003

Tratamente

Astenia functionala este o tulburare neurotica legata de stres, de aceea necesita un anumit tratament medicamentos. Este foarte important sa se identifice cauzele si apoi sa se trateze pentru ameliorarea simptomelor (fizice, intelectuale, psihologice si sexuale) cu antiastenicele potrivite.

Enerion este recomandat de medicii specialisti in tratamentul asteniei functionale. Datorita substantei sale active, sulbutiamina, Enerion ajuta la stimularea activitatii fizice si intelectuale,  la cresterea gradului de distribuire a atentiei si a concentrarii, reducand totodata, senzatia de stres si oboseala.

Enerion face parte din medicamentele recomandate de catre medicii specialisti, dupa ce se precizeaza diagnosticul si tratamentul individualizat in functie de boala in cadrul careia a aparut astenia.

Asociat, se recomanda consumul de fructe si legume proaspete, ceaiuri si sucuri naturale, suplimente naturale care sa ajute organismul in perioada de tranzitie, cat si sport in aer liber, mai multa odihna si evitarea stresului.

 

Sursa foto: www.devotionathome.com

newspaper templates - theme rewards