fbpx

Sulbutiamina: comentarii, experiențe și rezultate

sulbutiamine-review-300x198

Sulbutiamina este un precursor de tiamina care  a fost construit  pentru a fi capabil să treacă bariera hematoencefalică. Această formă a tiaminei aduce un beneficiu activității mentale, printr-un nivel mai ridicat de tiamină și esteri fosfați de tiamină în creier. Sulbutiamina a fost creată în Japonia ca răspuns la boala devastatoare numită beri beri cauzată de deficitul de tiamină. În timp ce sulbutiamina este folosită ca un medicament pe bază de prescripție medicală în unele țări, cel mai frecvent este utilizată ca și supliment pentru îmbunătățirea funcțiilor cognitive, pentru energie și concentrare.

Beneficile sulbutiaminei

Sulbutiamina a fost adoptată de către cadrele medicale ca fiind un tratament pentru astenia funcțională. Această tulburare este un tip de oboseală cronică cauzată de un nivel scăzut de energie la nivel cerebral. Sulbutiamina este cunoscută pentru îmbunătățirea metabolismului energetic la nivelul creierului, astfel reducând simptomele asteniei. Aceasta are un efect stimulant și este cunoscută pentru îmbunătățirea stării de spirit, de asemenea, poate îmbunătății memoria și capacitatea de învățare, crește atenția și rezistența mentală. Datele spun că sulbutiamina reduce sentimentele de stres și anxietate permițând pacientului se se relaxeze la sfârșitul zilei. De asemenea, s-a raportat că acest supliment este util și în cazul disfuncției erectile.

Experiența cu sulbutiamină:

Atunci când este utilizată într-o manieră atentă și controlată, pacienții spun că au avut o experiență excelentă cu sulbutiamina. Mulți studenți folosesc sulbutiamina pentru a-i ajuta la învățat, pentru a le spori energia și rezistența mentală pentru nopțile petrecute cu „cartea în brațe”. Sulbutiamina poate facilita capacitatea de a învăța și memora cifre și figuri complicate. Unii studenți relateaza că i-a ajutat  să înțeleagă conceptele științifice sau matematice abstracte în timp ce îi ajută să înțeleagă și contextul general.

Alți pacienți folosesc sulbutiamina pentru a le îmbunătăți starea de spirit, pentru sentimentul de bunăstare generală. Unii spun că aceasta induce și o motivație mai mare pentru muncă și sulbutiamine-experiences-300x300realizarea sarcinilor.  Aceasta îmbunătățește fluiditatea mentală, făcând lucrurile ca scrierea și citirea unui raport să vină mult mai natural, reducând eforul pe care l-ai fi depus în mod normal la realizarea unei sarcini. S-a raportat că sulbutiamina poate reduce sentimentele de stres și anxietate, altfel îți va fi mai ușor să te concentrezi la sarcina pe care o ai blocând percepțile negative care pot interfera cu productivitatea. Cei care suferă de astenie văd aceste beneficii ca pe o vestă de salvare, ajutându-i să funcționeze în activitățile lor de zi cu zi fără a ceda oboselii rezultate din această boală.

Sursă: http://nootriment.com/

Sursă foto: www.pinterest.com

newspaper templates - theme rewards